top of page
Bevegelse og bevissthet for ledere

Mindful Leadeship, DNVGL Foto: Dagens Næringsliv

During Kari Anne´s first session I struggled to engage as my mind just wouldn’t focus. Perhaps it is the “British” in me but I really thought the sessions would be a waste of time. I couldn’t have been more wrong. By the end of the week I couldn’t wait to get to the sessions. They energised you at the start of the day and helped to consolidate your learning at the end of the day. I think they should be an integral part of any leadership training.

Aileen Orr,  Head of Operations, DNVGL Healthcare & Biorisk (UK)

Bedre flyt av Kari Anne Bjerkesrad

Flyt er en tilstand av bevegelse og sirkulasjon, det motsatte av stagnasjon. Men hvordan opplever du dette i deg selv, og hvor bevisst er du flyten, eller mangelen på den? Og er du klar over at du kan skape flyt i så og si ethvert øyeblikk? 

Jeg tilbyr redskaper og en praksis som øker flyten der du har en blokkering, innad i ditt system eller i forhold til situasjoner i livet ditt. Jeg tar utgangspunkt i den fysiske kroppen, fordi den er en effektiv og sikker inngang til tilstedeværelse. Timene er derfor av fysisk art, med refleksjon og konkret overføring til tilværelsen din. 

Jeg har mange års erfaring fra næringslivet innen lederutvikling og kursing for ansatte, og fra helsevesenet, der jeg har bidratt i kreftomsorgen og i palliativ behandling. Jeg har også en sertifisering i Core Quality Model, et redskap for selvinnsikt, som benyttes internasjonalt innen relasjonsarbeid, ledelse og i prosjekter.

Kommer du til timer med meg, følger boken min, Bedre Flyt, med. Boken er anvendelig når du skal kultivere flyten din videre på egen hånd. 

Flyt, 

tilstedeværelse

og kommunikasjon

Hva jeg kan tilby

  • Individuelle timer for ledere og andre som formidler et budskap

  • Kurs for ansatte

  • Integrerte opplegg for bedrifter

Temaer du kan få hjelp til

  • Stressmestring

  • Viktige valg

  • Kommunikasjon

  • Helseforebygging og -rehabilitering

  • Personlig og spirituell utvikling

Bevegelse og bevissthet med KariAnne Bjerkestrand

Som tverrfaglig kreft-/palliativt team har vi samarbeidet med Kari Anne om pasienter i krevende sykdomssituasjoner og erfart at hennes tilnærming til pasient og pårørende har økt deres opplevelse av mestring, trygghet og livskvalitet. For oss som team har det vært lærerikt og inspirerende.

 

Christin Rosef, kreftsykepleier i palliativt team, Nesodden Kommune

fullsizeoutput_1713.jpeg
Kunst, mestring og omsorg
Lederkonferansen Ahus
Bevegelse og bevissthet for ledere med Kari Anne Bjerkesrand
ofman-model.png
Bodymindflow med Kari Anne Bjerkestrand
bottom of page