top of page
Kari Anne Bjerkestrand

Foto: Nicolas Tourrenc

Jeg har fra barndommen vært lidenskapelig opptatt av å bevege meg og begynte å danse ballett som åtteåring. Jeg er utdannet danser ved Statens Balletthøgskole i Oslo 1986-89 og ved School for New Dance Development i Amsterdam 1989-91. Jeg har siden da jobbet på scenekunstfeltet som danser, koreograf, produsent, kunstnerisk leder og pedagog. I tillegg har jeg en utdannelse som tai chi kineo-lærer og har undervist denne disiplinen, som har et eksplisitt element av selvutvikling, i over tyve år. Jeg har vært kunstnerisk leder for Open Dance Company 1998-2005 og daglig leder for Norsk Tai Chi Kineo Institutt 1996-2006. I 2011 ga jeg ut boken Bedre flyt på Aschehoug forlag, som omhandler hvordan kropp og sinn kan oppnå en enhetlig flyt i metoden BodyMindFlow. 

 

Mitt arbeid er fundamentert i en utvidet forståelse av begrepet bevegelse. Metodene knyttes ofte til en større tematikk, som kreativitet og kunstneriske prosesser, selvinnsikt, ledelse, kommunikasjon eller personlig og spirituell vekst. Jeg har lang erfaring med å lede mennesker gjennom prosesser både personlig og profesjonelt, og har jobbet innen internasjonal lederutvikling og med kreftsyke pasienter i den siste fasen av livet.

Jeg jobber i dag som koreograf, bevegelsesinstruktør og tekstkonsulent på scenekunstfeltet. Mine oppdragsgivere inkluderer for tiden Operahøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo, Oslo MET, Norges Musikkhøgskole, Barnekoret ved Den Norske Opera og Ballett, Toni Usman Produksjoner, Tell Forlag, m.fl. Tidligere har jeg jobbet med aktører som DNVGL, Ahus, Universitetet i Oslo og Institutt for medskapende ledelse. 

  

Jeg tilbyr

  • individuelle timer, kurs og workshops. Bestilling av oppdrag mottas.

  • koreografioppdrag 

  • regiassistanse

  • konsulentoppdrag på tekst og manus

Andre utenfor scenekunstfeltet som trenger bevegelsesbevissthet eller stressmestring er også velkommen til å ta kontakt.

Kontakt meg
Ta kontakt eller meld deg på kurs her:

Takk for innsendingen din!

  • Instagram
  • Facebook
Priser og tilbud

Priser:

1.650,- pr time

Ved bestilling av fem timer: 6.600,-

Studentpriser:

Pr time: kr 1.350,-

Ved bestilling av fem timer: kr 5.400,-

Timen varer 90 minutter. Pakker på fem timer må benyttes innen seks måneder.

Kari Anne Vadstensvik Bjerkestrand

Danser, koreograf, bevegelsesinstruktør, tekstforfatter, kursholder

Adresse: Deichmans gate 23, 0178 Oslo

Epost: mail@kariannebjerkestrand.no

Tel: +47 924 43 414

Kari Anne Bjerkestrand
bottom of page