DSC_6156.jpeg

Foto: Grete Kempton

Jeg har fra barndommen vært lidenskapelig opptatt av å bevege meg og begynte å danse ballett som åtteåring. Jeg er utdannet danser ved Statens Balletthøgskole i Oslo 1986-89 og ved School for New Dance Development i Amsterdam 1989-91. Jeg har siden da jobbet på scenekunstfeltet som danser, koreograf, produsent, kunstnerisk leder og pedagog. I tillegg har jeg en utdannelse som tai chi kineo-lærer og har undervist denne disiplinen, som har et eksplisitt element av selvutvikling, i over tyve år. Jeg har vært kunstnerisk leder for Open Dance Company 1998-2005 og daglig leder for Norsk Tai Chi Kineo Institutt 1996-2006. I 2011 ga jeg ut boken Bedre flyt på Aschehoug forlag, som omhandler hvordan kropp og sinn kan oppnå en enhetlig flyt i metoden BodyMindFlow. 

 

Mitt arbeid er fundamentert i en utvidet forståelse av begrepet bevegelse. Metodene knyttes ofte til en større tematikk, som kreativitet og kunstneriske prosesser, selvinnsikt, ledelse, kommunikasjon eller personlig og spirituell vekst. Jeg har lang erfaring med å lede mennesker gjennom prosesser både personlig og profesjonelt, og har jobbet innen internasjonal lederutvikling og med kreftsyke pasienter i den siste fasen av livet.

Personlig har jeg mye erfaring med sorg, tap og emosjonell smerte. Jeg mistet moren min som ung og kjæresten og samboeren min for tre år siden. Å leve med store tap gjør at jeg er spesielt opptatt av hvordan kunst berører våre dypeste følelser og dens evne til å helbrede sjokk og savn. Jeg utforsker også hvordan innsikt om døden kan transformere oss som kunstnere.

 

Jeg jobber i dag som koreograf, bevegelsesinstruktør og tekstkonsulent på scenekunstfeltet og i faget Fysisk og mental trening ved Operahøgskolen, KHIO.

  

Jeg tilbyr

  • individuelle timer, kurs og workshops i scenisk bevegelse og bevissthet for skuespillere, sangere, dansere, dirigenter og andre som står foran et publikum

  • koreografioppdrag 

  • regiassistanse

  • konsulentoppdrag på tekst og manus

Andre utenfor scenekunstfeltet som trenger bevegelsesbevissthet eller stressmestring er også velkommen til å ta kontakt.

 
  • Facebook
  • Instagram
Ta kontakt eller meld deg på kurs her:

Takk for innsendingen din!

 

Kari Anne Vadstensvik Bjerkestrand

Danser, koreograf, bevegelsesinstruktør, forfatter, kursholder

Adresse: Deichmans gate 23, 0178 Oslo

Epost: bjerkestrand@icloud.com

Tel: +47 924 43 414

Priser individuelle timer:
Pr time: kr 1.450,-

Rabatt for studenter:

Pr time: kr 1.000,-

Ved bestilling av fem timer: kr 4.400,-

Timen varer 90 minutter. 

Kari Anne Bjerkestrand