Kari Anne Vadstensvik Bjerkestrand   ·  T: + 47 924 43 414  ·  bjerkestrand@icloud.com                                                             Brandt Design    Foto: Grete Kempton

  Kari Anne Vadstensvik Bjerkestrand

  Foto: Grete Kempton

  Jeg har fra barndommen vært lidenskapelig opptatt av å bevege meg og begynte å danse ballett som åtteåring. Jeg er utdannet danser ved Statens Balletthøgskole i Oslo 1986-89 og ved School for New Dance Development i Amsterdam 1989-91. Jeg har siden da jobbet på scenekunstfeltet som danser, koreograf, produsent, kunstnerisk leder og pedagog. I tillegg har jeg en utdannelse som tai chi kineo-lærer og har undervist denne disiplinen, som har et eksplisitt element av selvutvikling, i over tyve år. Jeg har vært kunstnerisk leder for Open Dance Company 1998-2005 og daglig leder for Norsk Tai Chi Kineo Institutt 1996-2006. I 2011 ga jeg ut boken Bedre flyt på Aschehoug forlag, som omhandler hvordan kropp og sinn kan oppnå en enhetlig flyt i metoden BodyMindFlow. 

   

  Mitt arbeid er fundamentert i en utvidet forståelse av begrepet bevegelse. Metodene knyttes ofte til en større tematikk, som kreativitet og kunstneriske prosesser, selvinnsikt, ledelse, kommunikasjon eller personlig og spirituell vekst. Jeg har lang erfaring med å lede mennesker gjennom prosesser både personlig og profesjonelt, og har jobbet innen internasjonal lederutvikling og med kreftsyke pasienter i den siste fasen av livet.

  Personlig har jeg mye erfaring med sorg, tap og emosjonell smerte. Jeg mistet moren min som ung og samboeren min, skuespilleren, regissøren og artisten Åsleik Engmark, for to år siden. Å leve med store tap gjør at jeg er spesielt opptatt av hvordan kunst berører våre dypeste følelser og dens evne til å helbrede sjokk og savn. Jeg utforsker også hvordan innsikt om døden kan transformere oss som kunstnere.

   

  Etter at Åsleik døde har jeg valgt å igjen fokusere på scenekunsten, etter ti år der jeg parallelt med dette har jobbet i næringslivet og helsevesenet med BodyMindFlow. Jeg jobber i dag som koreograf, bevegelsesinstruktør og tekstkonsulent innen teater, film og opera i tillegg til å undervise og lede egne prosjekter.

    

   Kari Anne Bjerkestrand med Åsleik Engmark

    Foto: Nicholas Tourrenc

   
  • individuelle timer, kurs og workshops i scenisk bevegelse og bevissthet for skuespillere, sangere, dansere, dirigenter og andre som står foran et publikum

  • koreografioppdrag 

  • regiassistanse

  • konsulentoppdrag på tekst og manus

  Andre utenfor scenekunstfeltet som trenger bevegelsesbevissthet eller stressmestring er også velkommen til å ta kontakt.

   

  Skriv, ring eller meld meg hvis du ønsker å vite mer.

  Kari Anne Vadstensvik Bjerkestrand

  Danser, koreograf, bevegelsesinstruktør, forfatter, kursholder
   

  Adresse: Deichmans gate 23, 0178 Oslo

  Epost: bjerkestrand@icloud.com

  Tel: +47 924 43 414

  Priser fra 1. januar 2020:
  Pr time: kr 1.450,-

  Ved bestilling av fem timer: 6.250,-

   

  Rabatt for studenter:

  Pr time: 1.000,-

  Ved bestilling av fem timer: 4.400,-

  Timen varer 90 minutter. 

  Sorgarbeid:

  Pr time (60 minutter): 900,-

  Jeg tilbyr