top of page
DSC_6087.jpeg

Foto: Grete Kempton

The purpose of death

is the release

of love

Laurie Anderson

Har du mistet noen du er glad i?

Hvordan kan du best ta vare på deg selv i en sorgprosess?​

Sorg er en følelsesmessig respons på et tap. Når noen du elsker dør kan smerten nærmest bli uutholdelig å stå i. Men jobber du bevisst med sorgen kan den også gi deg mye tilbake. Med sorg blir du ledet til et dyp i deg selv fra hvor du kan løfte deg videre. Du kan finne et nytt fundament, med økt følelsesmessig modenhet og mer kjærlighet. Å bli konfrontert med døden kan også gi deg en en ny retning i livet, med nye valg og verdier.

Jeg tilbyr Helhetlig Sorgbearbeidelse for deg som skal leve videre med et tap. Her får du hjelp til å lytte til sorgen og hvordan du kan møte dine egne følelser og reaksjoner. Utfordringen er ofte å holde livet gående samtidig som man skal ta innover seg det som har skjedd. Jeg støtter deg til å finne den styrken og aksepten du trenger for å gå videre. Kroppen og dens kontakt med det indre står sentralt i min tilnærming til sorgarbeid. Er du kunstner kan vi også inkludere hvordan ditt kreative uttrykk kan hjelpe deg i det du går igjennom.

På timene jobber vi med
bevissthet om kroppen, pusten og sinnet 

øvelser som regulerer reaksjoner og følelser

bevegelsestrening som støtter emosjonell styrke

å observere sorg og smerte fra et mer nøytralt sted

refleksjon rundt døden og hvordan den påvirker livet ditt

 

Jeg skaper et trygt rom der din situasjon blir anerkjent og tatt på alvor. Jeg tilpasser timene etter dine behov og grenser. 

Jeg har mye erfaring med egne sorgprosesser. Jeg har også profesjonell erfaring med kreftpasienter og pårørende i supplerende palliativ behandling i Nesodden Kommune der arbeid med kropp og bevegelse står sentralt. Jeg holder foredrag om mitt arbeid med døende pasienter.

Ønsker du en gratis øvelse for sorg? Se her

Den 22. 02. 20 ga jeg et intervju i Dagens Næringsliv om mine personlige erfaringer med sorg. Du kan lese reportasjen her

Skjermbilde 2020-03-02 kl. 12.44.42.png
Skjermbilde 2020-03-02 kl. 12.27.19.png
bottom of page