Jeg tilbyr kurs, workshop og individuell veiledning for deg som ønsker mer flyt i tilværelsen. Jeg tar utgangspunkt  i vissheten om at vi både er og lever gjennom bevegelse. Øvelsene du mottar av meg gir en dyp kontakt med kroppen din og viser hvordan fysisk bevegelse alltid står i sammenheng med og er et uttrykk for ditt indre,

 

Jeg benytter også Kjernekvadranten for å hjelpe deg til å avdekke hva du trenger å investere i deg selv. Når utfordringene dine er tydelige, kan jeg gi deg et opplegg som inkluderer kroppen din i prosessen mot større forståelse og helhet.

 

BodyMindFlow + Kjernekvadranten gir flyt i kropp og sinn 

 

BodyMindFlow er oppmerksomhetstrening som oppøver en sensitivitet for flyt. Å være i flyt betyr at du er bevisst bevegelse og sirkulasjon i alt du foretar deg.

 

Kjernekvadranten er en modell for selvinnsikt og refleksjon som tar utgangspunkt i dine naturlige kjernekvaliteter. Modellen viser deg hvordan de henger sammen med dine fallgruver og det du trenger å utvikle videre.

 

Sammen utgjør BodyMindFlow og Kjernekvadranten et effektivt hele for deg som ønsker å inkludere både kropp og sinn i din utvikling. 

 

 

Forhåndsbestillingsskjema
Spesialpris for forhåndsbestilling på $ 20!
Kun fargene for begrenset utgave tilgjengelig.

 

arrow&v
arrow&v

Takk for innsendingen din!

Produktbestillingsskjema

 

Legg inn bestillingen din for kun $ 15!

arrow&v

Takk for bestillingen din!

No upcoming events at the moment
Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Ta kontakt

Takk for innsendingen din!

Jeg jobber med ledere, ansatte, pasienter, pårørende, kunstnere og andre. Uansett hvillken livssituasjon du er i, eller hva du jobber med, så kan bevissthet om flyt være nyttig og inspirerende og slå positivt ut hvis du må håndtere stress, krevende relasjoner eller andre ting som bremser deg.

 

Velkommen til kurs, eller bestill en konsultasjon idag!

Individuelle timer
 

Ønsker du personlig oppfølging i prosessen med å finne en bedre flyt? Da kan du komme til individuelle timer med meg, nå også på Nesodden!

 

Mer info her

Tai Chi Kineo Klassisk Form og Tai Chi Kineo Meditasjon!

 

Jeg har tatt opp igjen tai chi undervisningen min og tilbyr to kurs på Nesodden denne høsten

 

Mer info her

Dine Kvaliteter, nytt workshopkonsept!
 

Nå blir det workshop i Nordnorge i mars! 

 

Mer info her